This is a place where I don’t feel lost.

Standaard

Oké. Vandaag heb ik geen zin om triestig gedoe te schrijven. Ik zal mijn favoriete bezigheden met jullie delen. (buiten schrijven en muziek luisteren dan)

Ten eerste: mijn schoenenliefde. Bijna elke vrouw houdt van schoenen. Ik dus ook! Vooral van fleurige schoenen. Ik heb schoenen in alle kleurtjes. Ik heb schoenen met vogeltjes, met bloemetjes, met streepjes, … Ik heb veel schoenen! Volgens mijn normen toch. Ik heb ze nog niet geteld. Maar ik zal zeker 35 paar hebben. Ik draag ze wel niet allemaal. In de winter draag ik maar 2 verschillende schoenen. Mijn ooooo zo mooie bruine botten – die ik bijna elke dag aandoe –  en mijn veel minder mooie zwarte botten. Mijn bruine botten zijn de duurste schoenen die ik heb. 120 euro! Ik heb heel lang getwijfeld voor ik ze gekocht heb. Maar ik ben blij dat ik ze toch heb gekocht want ik draag ze zo graag! Al mijn andere schoenen hebben tussen de 10 en 30  euro gekost. Nooit meer. Behalve mijn botten dan 🙂

Mijn lievelingsmodel is de pump. Lelijk woord vind ik. Maar mooie schoenen. Ik heb dan ook verschillende pumps. Vandaag heb ik er net nog 2 gekocht. Na lang twijfelen heb ik de gele en de groene gekozen. Ze hadden zoveel kleurtjes en zoveel modellen! Allebei 30 euro. Van in de Shoe Discount. Ik kan zo zeggen waar en wanneer ik elke schoen heb gekocht en hoeveel ze gekost hebben. Ik kan dat trouwens van bijna alles in mijn kast zeggen. En toch vind ik niet dat ik een shopahollic ben. Mijn mama denkt er anders over…

jaja, ze lijken op elkaar.

 

Ik heb ook nog andere obsessies. Nagellak bijvoorbeeld. Ik zocht al heel lang iets waar ik mijn collectie in kon bewaren. En mijn mama had plots een goed idee. Een letterbak. We hebben in veel winkels gezocht, in veel tweedehandswinkels, aan verschillende mensen gevraagd, maar niemand had er eentje. Tot we het aan mijn tante vroegen. Die had er één! En dan nog zo’n mooie! Zoals ik eventjes geleden al zei ging ik hem verven en dan de foto tonen. Hier is hij dus!

mijn mooie nagellakjes!

En dit doe ik zoal met mijn nagels.

Mijn excuses voor de slechte collage 😉

En ik beken dat ik dit soort dingen pas sinds deze zomer doe met mijn nagels. Ervoor lakte ik ze gewoon effen in een tof kleurtje. Nu vind ik het leuker als ik er iets speciaals mee doe. Alhoewel ik effen ook nog altijd heel mooi vind!

 

Verder heb ik ook nog een zwak voor haar. Haar? Haar op je hoofd!  Ik kan uren op youtube filmpjes kijken waarin meisjes allemaal spectaculaire dingen in hun haar doen. Ik probeer altijd om ze na te doen maar dat lukt zelden. Als ik mij één van de dagen nog eens zo verveel zal ik ook een paar foto’s nemen.

 

Zo, nu hebben jullie eens een andere kant van mij gezien. Een kant waar ik wel met mensen over kan praten, een kant die vrolijk en gelukkig is. Een kant die heel meisjes-achtig is. Niet mijn donkere verdrietige kantje. Deze kant is leuker. Ook leuker om over te schrijven. Maar soms is de donkere kant ook nodig. Maar vandaag niet. Ik zeg nee tegen het verdriet. Voor vandaag.

 

29 – Toen ik besliste om de gele én de groene schoenen te kopen!

Advertenties

»

 1. Hoi, hier ben ik nog eens.
  Die nagels zijn echt goed gedaan! JALOERS!
  Heb jij zo’n nailartpen of hoe maak jij die tekeningen?
  Ik zoek al een hele periode zo’n nailartpen, maar tot nu toe vind
  ik ze enkel online 😦

  DOE ZO VERDER
  x

  • Wauw, bedankt voor het complimentje!
   Ik heb helaas zo geen nailartpen, ik zoek er net als jij al een tijdje achter. Ik doe die dingen gewoon met een tandenstoker en met het kopje van een naaldje. Ik had op you tube een keer een filmpje gezien waarin ze zeiden dat dat ook ging. Dus vandaar 🙂

   • Ik heb ook al gefoefeld met een tandenstoker, maar lukt langs geen kanten bij mij. Bij lightinthebox kan je veel zo’n nailartpennen kopen, maar je hebt daarvoor wel mastercard nodig :s ( heb ik dus niet)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s