7 ongewassen varkentjes

Standaard

Wanneer we op vakantie waren gingen we bijna elke avond op restaurant. Dat was altijd super gezellig. Maar het zoeken van een restaurant was iets minder gezellig… Het was een hele onderneming en het ging als volgt:

We wandelen naar een buurt waar verschillende restaurants zijn. We stoppen bij het eerste restaurant, we bekijken de menu, we vinden het allemaal lekker en het ziet er mooi uit. We gaan naar het volgende restaurant, we bekijken de menu, dat ziet er niet lekker uit. Het volgende restaurant zit vol. Het restaurant ernaast heeft geen pasta’s dus dat lust ik niet. Het volgende heeft wel lekker eten maar toch niet zo lekker als dat aller eerste restaurant. Toch nog eventjes verder kijken. Ah, daar verderop zijn nog enkele restaurants, we zullen eens kijken wat ze daar hebben. Hhmmm, dat is toch ook niet helemaal wat we zoeken.

“Kom we gaan toch terug naar het eerste restaurant, dat was toch het beste.”

restaurants

Zo ging het elke keer. Het eerste restaurant (of één van de eerste) was altijd al perfect maar toch wou mijn papa alle andere restaurants ook bekijken, om dan toch te besluiten dat dat eerste restaurant inderdaad het beste was.

 

PS: Nu je 7 jaar bent kan ik je wel iets serieus vertellen. Ik mis je al een jaar en 4 maand ongelooflijk hard.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s