Kanker. Een vreselijk woord dat vreselijke dingen doet met een mens. Het kanker-monster heeft vreselijke dingen met mijn papa gedaan. Het heeft hem in bezit genomen en uiteindelijk heeft het hem gedood. Dit gebeurde niet zomaar op één dag, dit was een proces van maanden.

Mijn herinneringen over dat proces, kan je terugvinden onder de rubriek ‘Mijn verhaal‘. Ik beschrijf er hoe we ontdekten dat mijn papa (alweer) kanker had, hoe hij steeds zieker en afhankelijker werd, en hoe hij eenzaam stierf. Dit zijn de meest pijnlijke verhalen op heel mijn blog. Of dat vind ik toch, want ik heb ze ervaren. En ze herlezen, doet mij nog steeds pijn. Durven jullie het aan? Neem dan eens een kijkje…

 

c7d10abce9d6e1477e6117e72f7741bf

Advertenties

»

 1. Hoi Sarah,ik kwam toevallig op je blog terecht en las dat je je vader verloren bent aan die rotziekte kanker. Dat vind ik heel erg voor je. Ik ben helaas zelf ook mijn vader verloren aan kanker en ik mis hem ook heel erg. Het is bijna niet vol te houden,het gemis maakt me echt kapot. De titel van je blog klopt ook het is een hele harde en oneerlijke wereld voor sommige mensen.

  Heel veel sterkte

  • Hallo Nadine,
   Bedankt voor je reactie! Het gemis kan inderdaad met momenten ondraaglijk zijn. Maar weet dat het beter wordt, ook al lijkt dat soms niet zo. Het wordt draaglijker. Geef de moed en de hoop nooit op!
   Ik wens jou ook enorm veel sterkte!
   Lieve groetjes,
   Sarah

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s